Írni: Munkafüzet 80 – 87. old.

Tanulni: A 12. fejezet (Unit12) videóját a “Dinnertime” cím alatt hallgassátok, nézzétek meg hetente 2x-3x.

Kedves Szülők!

Nem tudom, hazavitte-e minden tanuló a munkafüzetét az iskolából. Ezért is, meg főleg azért, hogy tudjam követni a gyerekek haladását, felkínálok egy lehetőséget a hatékonyabb gyakorlásra. Segítség? Plusz teher? Döntsék el, nem kötelező.

Bejelentkezés a www.liveworksheets.com weboldalon. (Students access)

Mellékelem a belépéshez szükséges adatokat. (felhasználónév, jelszó, kód)

adatok 3A

adatok 3B

Kétféle megoldás lehetséges. Az egyszerűbb, ha a felhasználónév (username) és a jelszó (password) beírása után az enter-re kattint. Máris megjelenik a tanuló munkafüzete, benne az interaktív feladatlapok. Megoldás után kattintson a Finish-re. Ez gyakorlás, nem számonkérés! A rendszer is ad visszajelzést és én is. A feladatot bízzák a gyermekre, biztos vagyok benne, hogy boldogul vele, :)  Önöktől a technikai segítséget kérem.

A másik, és csak egy picit bonyolultabb belépés, ha regisztrálnak is. Ehhez kell e-mail-cím és a kód, amit a fenti mellékletben megtalálnak. Ebben az esetben ne az “Enter”-re, hanem a másikra kattintsanak – “Register as a student”. Előnye, hogy e-mailben kapnak majd értesítéseket, például ha nem sikerül a feladat, kap a gyermek lehetőséget, segítséget újból megoldani,

Bármi kérdés, kérés, óhaj, sóhaj…. írják meg..Elérhetőségem: gulyas.agnes1963@gmail.com